Restaurant

Hygiene restaurant

Tiden for restauranter og spisesteder til å gjennomføre prosesser som sikrer trygg mat er nå! Medias gransking og offentlig oppmerksomhet er på vei oppover, og en enkelt avsløring av manglende mattrygghet kan ha en katastrofal innvirkning på et selskap, noe som betyr et ekstra ansvar for ledere som skal sikre at hver ansatt er kjent med restaurantens standard for renslighet.

Hygiena tester og overvåkingssystemer er de samme som benyttes av media under stikkprøver, og det foretrukne valget av både store og små serveringssteder på grunn av ytelse, brukervennlighet og pris.  Hygiena er enkelt å bruke og kan benyttes før mattilberedning starter for å verifisere fravær av kontaminasjon fra forrige skift. Hygiena-tester kan også med fordel benyttes under opplæring av nye ansatte for å demonstrere hvordan renhold skal utføres.

Gjennom oppretting av en rengjøringsstandard - og overvåking av denne, sikrer du at ditt spisested alltid lever opp til både egne og gjesters forventninger.

Hygienetestere