Storkjøkken

Desinfeksjon Storkjøkken

Hygiene ved storkjøkken og serveringssteder er i medias søkelys som aldri før. Bakerietester viser at det, tross profesjonelle rengjøringsrutiner, kan være en utfordrende oppgave å holde alle arbeidsområder tilstrekkelig rene til enhver tid.

Ozon innløst i vann er et kraftig oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel som eliminerer bakterier, biofilm og mikroorganismer 3000 ganger raskere enn klor, uten å etterlate toksisitet verken i matvarer eller i miljøet.

Våre desinfiseringsanlegg fra BioSure utnytter en nyutviklet, patentert elektrolyseteknikk som gir vannforsyning med ozonnivå 0,15 - 8 ppm. Dette representerer et gjennombrudd innen ozon til vann-teknologien (BESgroup 2014), og vann med dette ozoninnholdet desinfiserer mer effektivt enn både biocid, klor og sprit.

  • BioSure produserer vann med høyt nivå av ozon og utrydder alle virus, bakterier, biofilm og mikroorganismer
  • Det utvikles ikke noen form for resistens hos bakterier som følge av ozonert vann
  • Et BioSure-anlegg tilpasset ditt kjøkken er en lønnsom investering, da det erstatter bruk av kjemikalier til desinfisering. 
  • Ozonert vann blir produsert på stedet ved bruk av nettvann og elektrisk strøm og skal i motsetning til andre rensemidler verken kjøpes, fylles på, transporteres eller oppbevares.
  • BioSure er 100% miljøvennlig. Det benyttes ingen kjemikalier og avgis ingen toksiner til matvarer eller miljø. Avrenningsvannet er også bakterie- og kjemikaliefritt, og kan trygt helles ned avløpet.
  • Ingen skylling er nødvendig etter desinfisering.
  • Ingen korrosjon av kjøkkenbenker og utstyr.
  • BioSure er USDA og FDA godkjent (United States Dep. of Agriculture/ U.S. Food and Drug Administration)
  • BioSure benyttes av helse- og tannklinikker, fiskeforedling og sushisteder, 4-og 5 stjerners hoteller, restauranter og bryggerier Marine Harvest, Sheraton, Hilton, 7-eleven, Marks & Spencer og andre.

BioSure: Enkelt, økonomisk og effektivt

Med BioSure på kjøkkenet er desinfisering en rask og irritasjonsfri prosess som ikke engang krever varmt vann: BioSure CSS kobles til en kran og ozonholdig vann brukes direkte fra maskinen til desinfisering av skjærefjøler, redskaper, gryter og kluter, eller tappes i beholdere (f.eks sprayflaske) til desinfisering av kjøkkenbenker, produksjonsenheter, toaletter, dørhåndtak og annet utenfor umiddelbar nærhet av enheten.
Overflatene skal ikke tørkes av etter desinfisering.

BioSure CSS

BioSure CSS

Compact Sanitation System

BioSure CDS

BioSure CDS

Central Disinfection System

BioSure Kjøkken

Last ned brosjyrer, tester og datablad: