Bil

Luktfjerning bil

Biler, bruktbiler og campingvogner som har stått vinterlagret, utvikler ofte uønsket lukt i kupé som er utrivelig å oppholde seg i. Utlufting og vaskemidler har ofte begrenset virkning da lukta ofte har “festet seg” i tepper, seter og polstrede overflater.

En effektiv ozongenerator fjerner innestengt lukt, røyklukt, hundelukt og annet, selv i kupéer og lasterom med porøse flater.  Ozongassen, som genereres av luft og elektrisk strøm, bekjemper også sopp, mugg og forråtnelse på en skånsom og miljøvennlig måte, og er et nyttig hjelpemiddel innen bilpleie.

Ozongass maskerer ikke uønsket lukt, men oksiderer de bakterier og mikroorganismene som forårsaker lukta. Ozongeneratorer forenkler også rengjøringen av lasterom i varebil og semitrailer som krever desinfeksjon mellom frakt av ulike råvarer og utstyr.

Vi leverer ozongeneratorer av norsk og skandinavisk kvalitet, utviklet spesielt for luktfjerning i lokaler, lasterom og kupéer.


Våre ozongeneratorer har kort leveringstid og tilgjengelig service fra vårt lager og verksted i Asker. Vår kompetanse og løpende dialog med våre kunder, er din garanti for et solid kvalitetsprodukt.


Aktuelle produkter fra nettbutikken

AirMaid 3000-100

Vare nr. 00009
kr 3 450
0-100 mg/t Ozon
På lager
1
Produktdetaljer
Merke: AirMaid

Effektiv på fjerning av vond lukt, som f.eks. røyklukt i bil, campingvogner eller mindre rom.

Luftrenseren AirMaid 3000-100 er innebygd i et chassie av rustfritt stål. Den har innebygd timer og effektkontroll med trykknapp-funksjon. Timer kan stilles fra 1-8 timers drift med 100%. Effektkontrollen kan stilles fra 0-100% effekt. For automatisk kontroll av ozon-nivå kan ozonsensorene OS-0120 og OS-0300 brukes direkte tilkoblet generatoren.

  • Kompakt design.
  • Chassie av rustfritt stål.
  • Innebygd timer.
  • Regulerbar ozonproduksjon (fra 0-100%).
  • Stille i drift.
  • Direkte uttak for ozonsensor
  • Ozonproduksjon: 0-100 mg/t.

Lagre dette produktet til senere