Bolig

Boliger, hytter, utleieenhet og hotellrom er ubehagelig å oppholde seg i og vanskelig å selge, dersom de ikke lukter friskt og rent. Uønsket lukt kan også være en utfordring på treningssentre, restauranter, sykehus og sykehjem. Har vond lukt først “satt seg i veggene”, har vaskemidler alene ofte liten eller ingen virkning.

En effektiv ozongenerator fjerner matlukt, kjellerlukt, malingslukt, røyklukt, hundelukt og annet, selv i rom med porøse flater.  Ozongassen, som genereres av luft og elektrisk strøm og spres i rommet ved hjelp av maskinens vifte, bekjemper også sopp, mugg og forråtnelse på en skånsom og miljøvennlig måte, og er et uvurderlig hjelpemiddel under restaureringsarbeid.
Ozongass maskerer ikke uønsket lukt, men oksiderer de bakterier og mikroorganismene som forårsaker lukta for et varig, luktfritt resultat.

Vi leverer ozongeneratorer av norsk og skandinavisk kvalitet, utviklet spesielt for luktfjerning i kabin og bolig. Vår bestselger RoomMade er suveren til luktfjerning i avgrensede lokaler og en uvurderlig støttespiller for profesjonelle renholdere som fra tid til annen møter utfordrende luktproblemer.


Våre ozongeneratorer har kort leveringstid og tilgjengelig service fra vårt lager og verksted i Asker. Vår kompetanse og løpende dialog med våre kunder, er din garanti for et solid kvalitetsprodukt.


Aktuelle produkter

OZ-serien