Maritim

Båter som har stått vinterlagret utvikler ofte uønsket lukt i kabinen som er vanskelig å bli kvitt. Utlufting og vaskemidler har ofte begrenset virkning da lukta ofte har “festet seg” i tepper, seter og polstrede overflater.

En effektiv ozongenerator fjerner innestengt lukt, røyklukt, hundelukt og annet, selv i kabiner og lasterom med porøse flater.  Ozongassen, som genereres av luft og elektrisk strøm, bekjemper også sopp, mugg og forråtnelse på en skånsom og miljøvennlig måte.

Ozongass maskerer ikke uønsket lukt, men oksiderer de bakterier og mikroorganismene som forårsaker lukta, f.eks i brakkvann. I tillegg til å fjerne all lukt, forenkler ozongeneratorer rengjøringen av lasterom i maritime fartøy som krever desinfeksjon mellom frakt av ulike råvarer og utstyr.

Vi leverer ozongeneratorer av norsk og skandinavisk kvalitet, utviklet spesielt for luktfjerning i lokaler, lasterom og kabiner.


Våre ozongeneratorer har kort leveringstid og tilgjengelig service fra vårt lager og verksted i Asker. Vår kompetanse og løpende dialog med våre kunder, er din garanti for et solid kvalitetsprodukt.


Aktuelle produkter

OZ-serien