Betingelser

LES og FØLG bruksanvisningen

Kjøper bekrefter med dette at han/hun skal LESE og FØLGE bruksanvisning og sikkerhetsinformasjon som ligger vedlagt dette produktet, før produktet tas i bruk, og er innforstått med de nødvendige sikkerhetstiltak knyttet til bruk av ozon, samt at mennesker eller dyr ikke må oppholde seg i samme rom der ozongenerator er i bruk, dersom ozonkonsentrasjonen overstiger Arbeidstilsynet fastsatte maksimalverdier (Administrativ norm) for menneskelig eksponering. Administrativ norm for ozongass er 0,1 ppm – som gjelder for kontinuerlig opphold i maks 8 timer. Kjøperen plikter også å videreformidle denne informasjonen til en evt. tredje part før vedkommende tar i bruk produkt som produserer ozongass.
Alle våre ozonproduserende produkter leveres med følgende dokument:

  • Brukermanual for ozongenerator
  • Risiko og forholdsregler ved bruk av ozon
  • Produktdatablad for ozon versjon 1.3

Noen av våre produkt produserer Ozongass, som er farlig å innånde ved høye konsentrasjoner.
Ozon har en distinkt klorlignende lukt som har en luktgrense ved 0,015 – 0,02 ppm.
Ozon er verdens kraftigste desinfeksjonsmiddel. Det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt.
Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler.
Les mer om Ozon her


Retur av varer

Transportskader:
Ved transportskader bør du ringe oss snarest på tlf. 66 69 90 90 eller kontakte oss på mail order@ozone.no, gjerne mens du er på postkontoret, så blir vi enig om hva som skal gjøres. Oppdager du en transportskade først når du åpner emballasjen, må du snarest ta med deg hele forsendelsen inklusive emballasje tilbake til postkontoret og fylle ut Postens/Brings skadeskjema.

Reklamasjon:
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi oss skriftlig melding på epost om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Vi anbefaler at du ringer oss først, for veiledning, og for å utelukke brukerfeil. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp. Salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Angrerett:
Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Du betaler returfrakt og er ansvarlig for returfrakten. Ikke send med postoppkrav.
Du kan ikke returnere apparater som har vært brukt.

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen du mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, gir du beskjed til oss på telefon eller epost.
Varen returnerer etter avtale med utfylt angrerettskjema i samme stand som du mottok den, du vil da få tilbakeført det du har betalt med følgende forbehold:

• Ved transportskader under retur som skyldes at varen er pakket inn dårligere enn slik du mottok den, vil verdiforringelsen debiteres deg.

• En eventuell reduksjon i varens verdi som skyldes en annen håndtering av varen enn den som er nødvendig for å fastslå dens art egenskap og funksjon, vil debiteres deg.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om dette.

Forbrukerkjøp:

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personalopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven

Les mer på linkene nedenfor:


Frakt:

Vi sender varene med Posten Norgespakke til private. Pakken henter du da på nærmeste postkontor eller post i butikk.
Bedrifter med betjent bedriftsadresse kan også velge Bring Bedriftspakke og få varene levert på døren.

Vanligvis vil varene sendes fra oss innen 1-3 virkedager. Vi har normalt alle varer på lager for rask ekspedering, men dersom vi skulle gå tom vil vi ta kontakt med deg.

Det er ingen ekspedisjonsgebyr.

Fraktpris:
Beregnes automatisk i kassen ut i fra vekten på bestilte produkter og ditt postnummer.

Sporing:
Når pakken er klar for sending får du en e-post med sporings-opplysninger.
Sendingen kan ikke spores før pakken er underveis med Posten/ Bring.


Personopplysninger:

Vi behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.


Forbehold:

Vi tar forbehold om eventuell feil informasjon om varer på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.